Wie zijn we

Perfocus is een jong innovatief software bedrijf en marketing club. Bij ons staat User Experience Design (UX) centraal. Dit betekent dat we software, websites en marketing uitingen ontwikkelen die je doelstellingen waarmaken en die iedereen snapt zonder echt na te denken.  Wij zijn creative ICTers en marketing mensen. Niet alleen in de sites en software die we bouwen, maar ook in de wijze hoe we binnen beperkte budgetten toch verassende oplossingen creëren, Oplossingen die doen wat ze moeten doen.

Perfocus

De oprichters

De oprichters van Perfocus zijn Frank Walraven en Marcel Kosterman. Hun ambitie is om een succesvol bedrijf te blijven runnen waar plezier, collegialiteit en de klant centraal staat. Prettig professioneel is dan ook het motto. Samen met klanten mooie dingen maken maakt ze blij. Zij maken dan ook graag mooie software en websites, die ook werkelijk iets leveren en waar gebruikers ook blij van worden.
Blij omdat ze na één keer proberen begrijpen hoe het werkt.  Blij omdat ze makkelijker werken, meer leads genereren en/of meer verkopen. Waar ze kunnen ontzorgen willen Frank en Marcel dit ook graag, want ICT is niet ieder zijn hobby. Laat het dan goed uitkomen dat zij hier wel graag mee bezig zijn. Volgens hun partners af en toe een paar uurtjes teveel.


 • Onze achtergrond ?
  Frank Walraven
  Marketing en User Experience Design (UX) freak

  Frank heeft 15 jaar van zijn carrière aan de uitbouw van Planon gewerkt. Hij heeft hier een bepalende rol gespeeld in het succes van deze leverancier van Facility Management en Real Estate software. Frank heeft Planon mee ontwikkeld van een clubje met 3 mensen naar een professionele organisatie met meer dan 300 werknemers in 6 landen. Als commercieel directeur was hij verantwoordelijk voor de verkoop en marketing, maar frank bedacht ook samen met klanten de nieuwe modules. Hij maakte hiervoor de eerste functionele ontwerpen en leerde al snel dat voldoende aandacht voor User Experience Design essentieel is om een product succesvol te maken. User Experience Design (UX) zit dan ook in zijn hart. Daarnaast werkte en deed Frank ervaring op bij een aantal andere organisaties in Business Development gecombineerd met ICT gerelateerde functies. Hij leeft zich nu uit op het ontwerp van slimme oplossingen die een organisaties en gebruikers echt iets leveren en blij maken.

 • Onze achtergrond ?
  Marcel Kosterman
  Development goeroe

  Marcel startte zijn carrière als ontwikkelaar bij Planon, leverancier van facilitaire software. Hij legde in de eerste jaren de basis voor de eerste Planon Windows versies. Daarna ontwikkelde hij een eigen standaard software oplossing voor de nice van autosloperijen met ERP tot E-Commerce functionaliteit.

  Na de verkoop van zijn deel aan zijn compagnon, werkte Marcel bij verschillende ICT bedrijven. Hier ontwikkelde hij mee aan Windows en Web software oplossingen voor middelgrote tot grote organisaties.

  Het ontwikkelen van software waar gebruikers blij van worden is Marcels lust en leven. Hij stuurt dan ook graag mede ontwikkelaars aan om meer vanuit de gebruiker te denken. Hij zet altijd vraagtekens bij meer functionaliteit ten koste van gebruikersgemak. Want oplossingen en functies die door complexiteit niet gebruikt worden leveren niets op.Vragen? Neem contact op!

website bouwen, internet marketing, maatwerk software, hosting

CONTACT

"Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Bel ons of laat in het formulier hierboven een berichtje achter. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op!"

Frank Walraven 
Perfocus Resultant