FullyInControl

FullyInControl

Voor FullyInControl een cloud oplossing voor Risico Management, Kwaliteits Management en Performance Management is een site ontwikkeld om het product te positioneren.  

FullyInControl is een nieuw en zeer innovatief management platform en wordt geimplementeerd voor risico management, kwaliteitsmanagement en performance management. FullyInControl bestaat uit software en een expertsysteem met expert kennis en Best Practices om organisatiesin control te brengen.

De software wordt ontwikkeld en op de markt gebracht door Fully In Control B.V. uit Doetinchem. De software ondersteunt adviseurs, accountants en organisaties bij het in Control brengen van organisaties, programma's en projecten.

Risico Management

Met FullyInControl kunnen gestructureerd risico’s in kaart gebracht worden, maatregelen worden bepaald voor de risico’s die niet acceptabel gevonden worden. Daarnaast kunnen maatregelen, indien gewenst , geaudit worden op hun effectiviteit.

Kwaliteitsmanagement

Met FullyInControl kan een effectief kwaliteitsmanagement systeem opgezet worden op basis van verschillende ISO normen en de oplossing ondersteunt bij de certificering hiervan.

Onderdelen van de norm, zoals Risico Management, Document Management en het registreren en afhandelen van non-conformities verloopt volgens de vereiste van het certificeringsproces. FullyInControl geeft inzicht in de status van activiteiten en helpt bij het sturen naar een organisatie gericht op kwaliteit.

Site FullyInControl

 

Labels

webdesign , bouw , CMS , teksten

Delen


Schrijf je net als vele anderen in voor onze nieuwsbrief vol met tips en nieuws over resultaatgerichte websites en software

Labels