Wil je een oplossing die het verschil maakt

Van kleine functie tot volledige software applicatie

Wij helpen organisaties bij en denken mee hoe je met software werkelijk het verschil kunnen maken. Soms kan er door het maken van een eenvoudige koppeling vele uren invoerwerk voorkomen worden. In andere gevallen bouwen we samen een volledige applicatie om een aantal processen te automatiseren en te optimaliseren. We helpen je met web software en iPhone en Android Apps. Waar nodig laten we ze optimaal samenwerken.


Schrijf je net als vele anderen in voor onze nieuwsbrief vol met tips en nieuws over resultaatgerichte websites en softwareHoe kun je nu echt verbeteren

Wij denken met je mee

Wij zijn niet de partij die klakkeloos bouwt wat er geroepen wordt. We proberen je probleem of doelstelling volledig te begrijpen. Dit leidt er regelmatig toe dat we met alternatieve voorstellen komen om op een veel effectievere en/of efficiëntere manier het probleem op te lossen of de doelstelling te realiseren.Zo nodig maken wij gebruik van nieuwe technologie. Wij gaan voor oplossingen die werkelijk het verschil maken.

Je wilt toch geen oplossing waar je eindgebruikers ongelukkig van worden

Met SoftSteps zorgen we dat iedereen blij wordt

Onze ontwikkelmethode SoftSteps is gebaseerd op moderne User interaction Design (UX) modellen. Hoe kom ik van je doelstellingen en die van de gebruiker tot een oplossing die het realiseren van deze doelstellingen ook werkelijk ondersteunt. Niet alleen functioneel, maar ook qua gebruikersgemak. Dus een oplossing die intuïtief werkt. Want software moet het leven makkelijker maken en niet andersom. 

Afhankelijk van de grote van het project wordt SoftSteps beperkt of uitgebreid toegepast. Één ding staat voorop. Onze uitdaging is niet alleen om een goed werkende technische oplossing te bouwen, maar een oplossing waar iedereen blij van wordt. Ook de eindgebruiker, want deze bepaald of de oplossing werkelijk succesvol wordt gebruikt.