Van webapplicatie tot mobiele app

Wil je een paar functies in je site, een koppeling tussen systemen realiseren of een volledige applicatie laten bouwen? Wij ondersteunen je snel met moderne ontwikkelmethoden. Van klein tot groot project kun je bij ons terecht. Van webapplicatie tot de bouw van Apps voor IOS of Android. We bespreken graag de mogelijkheden met je.


Schrijf je net als vele anderen in voor onze nieuwsbrief vol met tips en nieuws over resultaatgerichte websites en softwareEen goede voorbereiding =

Veel meer dan het halve werk

Als wij iets voor je bouwen willen wij ook echt begrijpen waar het over gaat. 

  • Wat wil je er mee bereiken, 
  • wie zijn je gebruikers, 
  • hoe zijn ze gewend te werken, 
  • wat zijn hun huidige problemen etc. 

Dit zorgt ervoor dat we begrijpen wat je nodig hebt en niet alleen wat je denkt dat je wilt. Misschien zijn er betere oplossingen. Wij helpen je ermee.

De scoop en specificaties van softwarewensen

Een goede bepaling van de scoop en specificaties zijn het begin van een succesvol project. Ze zorgen ervoor dat je project bij ons niet uit de hand loopt. Het is ook je keuzelijst met wat werkelijk gemaakt moet worden. Want niet altijd is alles binnen het budget mogelijk. Door een goede classificatie van de specificaties kun je kiezen wat wil ik nu en wat kan wachten. Specificaties zijn geen lijsten met functies, maar een specificatie van wat je allemaal met de software moet kunnen bereiken. Wat moet het opleveren. Maar ook welke informatie moet ontsloten worden. Dit gaat het beste via Use Cases, een verhaaltje van een werkelijke praktijksituatie. Wat moet je doen om tot een bepaald eindresultaat te komen. Wij werken het graag met je uit.

Met SoftSteps™ krijg je wat je nodig hebt

Niet alleen wat je denkt dat je wilt

Onze aanpak voor het bouwen van resultaat gerichte software is SoftSteps™. Afhankelijk van de grote van het project passen we SoftSteps beperkt of uitgebreid toe. SoftSteps™ zorgt ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt. Dat waar jij, je gebruikers, je processen en/of je klanten werkelijk beter van worden. 

Met SoftSteps™ komen alle onderdelen aan de orde die tot een juist eindproduct leiden. Dit vraagt in het begin iets meer tijd maar dit verdien je later vele keren terug.

Wij gaan niet klakkeloos programmeren

Dat leidt niet tot het resultaat dat je wenst

We werken in eerste instantie vanuit voordat we gaan programmeren. Een Mock-up geeft een goed beeld van hoe de applicatie gaat werken en geeft de mogelijkheid om in een vroeg stadium eindgebruikerstesten uit te voeren. Dit is onderdeel van onze ontwikkel aanpak SoftSteps™. We hebben de ervaring dat een goede voorbereiding uiteindelijk een significant beter resultaat en een enorme besparing op de ontwikkelkosten oplevert.

Heb je ideeën voor een SAAS oplossing

Wij werken graag met je samen

Heb je een goed idee voor een toepassing. Wij denken graag met je mee. Vinden wij het ook een goed idee, dan zijn we bereid om in een joint venture of joint development constructie het product te ontwikkelen. We lopen dan samen risico, waarbij het ook een gezamenlijk product wordt. Beide partijen hebben dan ook baad bij succes. 

Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.